Premier League

Gest luat la nervi de antrenorul lui Manchester United (video)

Louis van Gaal, antrenorul lui Manchester United, a raspuns la doar trei intrebari la conferinta de presa de miercuri, dupa care a iesit din sala suparat.

El se afla sub presiune si ar putea fi dat afara. In varsta de 64 de ani, antrenorul olandez a fost deranjat de intrebarile legate de o posibile demitere.

Conferinta de presa a fost organizata inainte de meciul cu Stoke de sambata si a durat doar cinci minute, scrie BBC.

Inainte de a se ridica de la masa, Van Gaal a spus catre jurnalisti: "Va doresc un Craciun Fericit si poate un An Nou Fericit cand ne mai vedem. Sa va bucurati de vin si de placinta. La revedere."

United nu a mai castigat de sase meciuri, pierzand ultimele trei partide cu Wolfsburg, Bournemouth si Norwich.

Van Gaal intrase suparat de la inceputul conferintei. El ii intrebase pe jurnalistii prezenti in sala: "Nu vrea nimeni de aici sa isi ceara scuze? Asta ma intreb". Remarca sa a venit dupa ce fusese rugat sa comenteze o declaratie data de Arsene Wenger, in care acesta spusese ca toate speculatiile din presa legate de postul lu Van Gaal sunt "lipsite de respect". 

In presa britanica se vorbeste ca locul lui Van Gaal la Manchester United va fi luat de Jose Mourinho, cel care a fost dat afara de la Chelsea.

Van Gaal a declarat ca toate aceste zvonuri ii afecteaza viata personala si de familie. 



Gest luat la nervi de antrenorul lui Manchester United (video)