Premier League

Fulham invinge pe Chelsea in derby-ul vestului Londrei dupa 21 de meciuri. Debut de cosmar pentru Joao Felix la "albastri"

Sursă foto: https://twitter.com/FulhamFC/

Despartite de doar 2.3 kilometri, rivalele Fulham si Chelsea au oferit un meci spectaculos, joi seara, in Premier League. In final, Fulham s-a impus, cu 2-1, in superioritate numerica pe teren. Fulham a urcat pe sase dupa acest succes, cu 31 de puncte dupa 19 meciuri.

Brazilianul Willian a deschis scorul, in minutul 25, cu un sut din interiorul deviat de un fundas advers. Willians a marcat astfel impotriva formatiei pentru care a evoluat vreme de sapte sezoane, intre 2013 si 2020, inainte de o trecere pasagera pe la Arsenal si revenirea in tara natala la Corinthians.

Un gol prefatat de sutul trimis in bara transversala cu doua minute inainte de Bobby Reid la capatul unei contre taioase din partea celor de la Fulham.

Chelsea a egalat la doua minute dupa pauza prin Kalidou Koulibaly, insa echipa lui Graham Potter avea sa ramana in inferioritate numerica din minutul 58.

Debutant la Chelsea dupa imprumutul de la Atletico Madrid, portughezul Joao Felix a fost furat de peisaj si a comis un fault de rosu direct.

Carlos Vinicius a adus in cele din urma victoria pentru Fulham. A patra consecutiva in campionat pentru echipa de pe Craven Cottage, ceea ce nu s-a mai intamplat din 1966, anul in care nationala Angliei cucerea singurul titlu mondial de pana acum.

Chelsea ajunge la cinci meciuri fara victorie in deplasare, ultimul succes pe teren strain in campionat fiind 2-0 cu Aston Villa, pe 16 octombrie.

Fulham pune capat unei serii de sapte meciuri pierdute la rand in fata rivalei din vestul Londrei.

De 21 de meciuri cei de la Fulham nu mai castigasera in fata lui Chelsea.



Fulham invinge pe Chelsea in derby-ul vestului Londrei dupa 21 de meciuri. Debut de cosmar pentru Joao Felix la "albastri"