Premier League

Fierbe Manchester: City contra United, Guardioala contra Mourinho

Sursă foto: twitter.com

Derby-ul orasului Manchester isi consuma, duminica, un nou episod, unul de la care fanii fotbalului din Premier League asteapta un spectacol total.

Cele doua echipe se infrunta cu moralul ridicat dupa victoriile obtinute la mijlocul saptamanii in Liga Campionilor. Manchester City a stabilit un nou record in Liga Campionilor prin proportia scorului in succesul scor 6-0 contra lui Sahtior Donetk, in timp ce Manchester United a avut puterea sa intoarca rezultatul pe terenul lui Juventus si sa castige, cu 2-1.

City este fara doar si poate favorita in derby. Echipa lui Pep Guardiola e recomandata de cele zece victorii in ultimele 11 meciuri in toate competitiile si golaverajul de 35-2 in acest interval.

Victorie Man.City
Egal
Victorie Man.United

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Mai mult decat atat, “Cetatenii” sunt neinvinsi de 53 de meciuri contra echipelor din afara topului patru in Premier League, asa cum este Manchester United in acest moment.

Pe teren propriu dominarea celor de la City este si mai accentuata, obtinand 25 de puncte din 27 posibile, cu un golaveraj de 32-4. Ultima infrangere acasa a fost chiar in fata lui United, 2-3 de la 2-0 in aprilie.

Doar intr-un singur meci din acest sezon United a reusit sa nu primeasca gol si a scos mingea din poarta de 18 ori in cele 11 etape de pana acum. Inca un gol primit in meciul de duminica ar face ca United sa aiba cel mai slab start de sezon din punct de vedere defensiv din 1966.

Pentru Jose Mourinho va fi meciul cu numarul 300 in Premier League.

Acesta va fi al 177-lea derby al orasului Manchester, raportul victorii/esecuri fiind de 73 la 51 in favoarea lui United.

Echipele probabile

Man.City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Mendy; Bernardo, Fernandinho, Silva; Sterling, Aguero, Sane;

Man.United: De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Sanchez, Lukaku, Martia.



Fierbe Manchester: City contra United, Guardioala contra Mourinho