Premier League

Erik Ten Hag si provocarea de a readuce Manchester United in elita fotbalului

Sursă foto: twitter.com/

Antrenorul olandez Erik Ten Hag a dezvaluit intr-un interviu acordat presei din tara natala motivele pentru care a dat curs ofertei de la Manchester United.

“Clubul si cu mine suntem pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste planurile mele de viitor.

“Am avut de ales sa lucrez la un alt club, dar am ales totusi Manchester United, pentru ca lucrurile trebuie rezolvate acolo si asta reprezinta o provocare pentru mine”, a spus Ten Hag.

Noul antrenor al echipei engleze a mai spus ca isi doreste sa lucreze cu Cristiano Ronaldo, vorbind despre atacantul portughez in termeni laudativi.

“Sunt incantat sa lucrez cu Ronaldo. Este un gigant si vreau sa ramana la Manchester United. Avem de lucru aici si de schimbat lucruri. Este o provocare pentru mine”, a mai declarat Ten Hag.

Manchester United a ratat calificarea pentru grupele Champions League sezonul viitor si echipa trage tare pentru a ramane pe un loc de Europa League inaintea ultimei etape din sezonul actual.

Ten Hag il inlocuieste pe germanul Ralf Rangnick, un tehnician numit cu titlu interimar dupa plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer in noiembrie 2021.



Erik Ten Hag si provocarea de a readuce Manchester United in elita fotbalului