Premier League

Egal de poveste intre Arsenal si Chelsea

Sursă foto: twitter.com/arsenal

Etapa intermediara programata in primele zile ale lui 2018 in Premier League s-a incheiat, miercuri seara, cu un derby londonez in care s-au marcat patru goluri. S-a terminat 2-2 intre Arsenal si Chelsea.

Dupa o prima ora de joc fara evenimente notabile cele doua echipe au lasat garda jos si primii care au punctat pe tabela au fost “tunarii”.

Jack Wilshire a deschis scorul cu un sut in forta la coltul scurt dupa un triunghi rapid de pase in marginea careului campioanei. Wilshire nu mai marcase pentru Arsenal din mai 2015.

Chelsea a raspuns dupa doar trei minute printr-un penalty obtinut usor de Eden Hazard si transformat de acelasi international belgian.

O lovitura de la 11 metri pe care managerul gazdelor, Arsene Wenger, a catalogat-o drept “farsa”.

Arsenal a acuzat socul egalarii si pe final a primit al doilea gol la aparitia lui Alonso in fata portii. Era minutul 84 si zarurile pareau aruncate, insa “tunarii” au avut pana la urma ultimul cuvant.

In prelungirile partidei, minutul 90+2, Bellerin a prins un sut fabulos din marginea careului si salvat in extremis remiza pentru Arsenal.

Un scor de care profita cele doua echipe din Manchester, in special United care ramane pe locul al doilea, dar si Liverpool, echipe ramasa pe patru la doua puncte in spatele campioanei Chelsea.



Egal de poveste intre Arsenal si Chelsea