Premier League

Doua nume cu greutate în pole position să preia Chelsea

Sursă foto: https://twitter.com/ChelseaFC

Echipa Chelsea Londra traversează unul dintre cele mai dificile momente din istoria recentă și la nivelul conducerii este căutată cea mai optimă soluție pentru revenirea în top.

Presa engleză avansează două nume drept principali favoriți pentru instalarea pe banca tehnică după finalul actualului sezon, când cel mai probabil Graham Potter va fi debarcat.

Zinedine Zidane și Luis Enrique sunt cei doi favoriți să ocupe postul de antrenor principal la dubla câștigătoare a UEFA Champions League, potrivit Daily Mail.

Chelsea a avut o campanie de achiziții modestă în iarnă și doar aducerea campionului mondial Enzo Fernandez de la Benfica a amintit de marile mutări din trecut.

Cu o victorie în ultimele meciuri oficiale în toate competițiile, Chelsea agonizează prin actualul sezon, iar următoarele două meciuri ar putea decide soarta lui Potter înaintea finalului de stagiune.

Chelsea va întâlni pe Leeds United în campionat și apoi va disputa returul cu Borussia Dortmund, după ce în tur londonezii au pierdut cu 1-0.

Zidane si Enrique sunt în acest moment liberi de orice angajament în fotbal și ar putea fi tentați de o aventură la Chelsea.



Doua nume cu greutate în pole position să preia Chelsea