Premier League

Debut de senzatie pentru Coutinho la Aston Villa. Gol si pasa de gol impotriva lui Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/CuriosidadesPRL

Aston Villa a revenit de la 0-2 si a salvat in extremis remiza intr-un meci disputat pe teren propriu, in etapa a 22-a din Premier League.

Bruno Fernandes a deschis scorul in minutul 6 dupa un sut din afara careului, portarul lui Aston Villa scapand mingea printre picioare in poarte.

Acelasi Fernandes avea sa dubleze avantajul pentru Manchester United, in minutul 67, cu un sut in forta din interiorul careului la pasa lui Fred dupa o recuperare in jumatatea adversa de teren.

Steven Gerrard a mutat decisiv debutandu-l pe Philippe Coutinho la Aston Villa, iar mijlocasul ofensiv brazilian n-a avut nevoie de prea multe minute pentru a arata din ce stofa este croit.

Jucatorul imprumutat de la FC Barcelona a pasat decisiv pentru golul de 1-2 marcat de Ramsey, in minutul 77, cu un sut din interiorul careului.

Ramsey i-a intors serviciul lui Coutinho cinci minute mai tarziu, cand i-a pasat brazilianului in fata portii si acesta a inscris pentru 2-2. O faza la care fundasul francez Varane a ratat de putin intalnirea cu balonul pe alunecare.

Manchester United ramane pe locul 7 in clasament, cu 32 de puncte, in timp ce Aston Villa ocupa in continuare locul 13, cu 23 de puncte.



Debut de senzatie pentru Coutinho la Aston Villa. Gol si pasa de gol impotriva lui Manchester United