Premier League

UPDATE Cristiano Ronaldo, dubla in primul meci de la revenirea la Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd

Managerul Ole Gunnar Solskjaer a mizat din primul minut pe Cristiano Ronaldo in confruntarea cu Newcastle United de sambata, ora 17:00, in Premier League.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Manchester United in finalul primei reprize a meciului cu Newcastle United. Acesta a profitat de o minge respinsa in fata de portarul advers si a impins mingea in poarta. O reusita aplaudata la scena deschisa de fanii prezenti pe Old Trafford.

Ronaldo si-a trecut in cont dubla in partea secunda, minutul 62, la capatul unui contraatac finalizat cu minge printre picioarele portarului Woodman.

Un gol venit la timp pentru Manchester United, dupa ce Newcastle reusise egalarea imediat dupa pauza.

Pana la final gazdele au mai punctat de doua ori, prin Bruno Fernandes si Jesse Lingaard.

Manchester United s-a impus, cu 4-1, la capatul unui meci in care Cristiano Ronaldo a evoluat din primul si pana in ultimul minut.


Pentru Cristiano Ronaldo este primul meci in tricoul lui Manchester United dupa 12 ani la ultima aparitie.

Atacantul portughez evoluase ultima oara pentru gruparea engleza pe 27 mai 2009 inaintea transferului de 80 de milioane de lire sterline la Real Madrid.

Acum in varsta de 36 de ani, Cristiano Ronaldo a marcat 118 goluri in 292 de meciuri pentru United la prima lui experienta in tricoul formatiei engleze.

Revenirea lui Ronaldo la Manchester United a fost primita cu maxim entuziasm de catre fani. Intr-o singura saptamana clubul englez a raportat vanzari de 220 de milioane de euro numai din tricourile inscriptionate cu cifra 7 si numele atacantului lusitan.

Manchester United are 7 puncte dupa primele trei etape, in timp ce Newcastle a adunat un singur punct.

Meciul are loc pe legendara arena Old Trafford.UPDATE Cristiano Ronaldo, dubla in primul meci de la revenirea la Manchester United