Premier League

Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu Manchester United

Sursă foto: twitter.com/

Atacantul portughez revine oficial la clubul alaturi de care a cunoscut marea performanta in fotbalul european.

Ajuns la 36 de ani, Cristiano Ronaldo a semnat pe doua sezoane cu Manchester United.

Sub titlul "Ronaldo revine acasa" site-ul oficial al clubului Manchester United anunta oficializarea transferului mult asteptat de fanii de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil pentru urmatorii doi ani, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon.

Jucatorul portughez nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar trebuie amintit ca in prima sa perioada petrecuta in tricoul lui Manchester United a bifat 292 de meciuri si a marcat 118 goluri.

"Manchester United este clubul care a avut mereu un loc special in inima mea si am fost coplesti de mesajele primite dupa anuntul de vineri.

"Abia astept sa joc din nou pe Old Trafford in fata tribunelor pline si sa-i vad din nou pe toti fanii prezenti laolalta.

"Sunt nerabdator sa ma intalnesc cu echipa dupa meciurile internationale, si sper sa avem un sezon de succes impreuna", a declarat Cristiano Ronaldo.

De cinci ori castigator al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a cucerit 30 de trofee in cariera, incluzand aici de cinci ori Champions League, patru Campionate Mondiale ale Cluburilor, sapte titluri in Anglia, Spania si Italia, precum si Campionatul European cu nationala Portugaliei.

Manchester United va plati celor de la Juventus suma de 15 milioane de euro in urmatorii cinci ani la care se adauga alte 8 milioane de euro reprezentand diverse bonusuri de performanta.

Ronaldo mai avea contract cu echipe din Torino pana in vara anului 2022.



Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu Manchester United