Premier League

Cifrele lui Mourinho la Manchester United

Sursă foto: twitter.com/ManUtd

Jose Mourinho a fost debarcat de la Manchester United si se poate spune ca cele lasate in urma nu sunt deloc in avantajul portughezului.

Titrata echipa engleza are parte de un sezon foarte slab si ocupa doar locul sase in Premier League, cu 26 de puncte.

Este cel mai slab start de sezon pentru Manchester United din ultimii 28 ani si acest amanunt a contribuit la debarcarea lui Mourinho.

Din sezonul 1990/91 si pana acum Manchester United n-a mai avut un astfel de sezon slab.

Mourinho a stat pe banca lui United in 93 de meciuri, obtinand 50 de victorii si 26 de egaluri. De 17 ori a pierdut echipa din Manchester in era Mourinho, golaverajul fiind de 151 de goluri marcate si 86 primite.

Fanii nu se asteptau la un joc prea spectaculos, stiut fiind stilul pragmatic al lui Mourinho, dar portughezul a fost parasit la United si de norocul sau caracteristic.

Castigarea trofeului in Europa League in 2017 si victoria obtinuta pe terenul lui Juventus in toamna acestui an intr-un meci de Champions League raman cam singurele reusite notabile ale lui Mourinho la United.

Locul sase in campionat si o diferenta de 19 puncte fata de prima clasata. Aceasta este “zestrea” pe care Mourinho o lasa urmasului sau pe banca lui Manchester United.



Cifrele lui Mourinho la Manchester United