Premier League

Chelsea – Southampton, meciul zilei in Premier League

Prima etapa a noului an din Premier League continua, miercuri seara, iar meciul dintre Chelsea si Southampton este unul de urmarit.

Londonezii ocupa locul patru in clasament si au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu primele trei formatii, dar si pentru a nu le permite celor de la Arsenal sa treaca in fata.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Chelsea - Southampton

Doar doua puncte au ramas diferenta intre Chelsea si Arsenal, dupa ce “tunarii” au inceput anul 2019 cu o victorie la scor, 4-1, pe teren propriu cu Fulham.

Southampton este o echipa aflata in criza de puncte si rezultate. Doua victorii si trei infrangeri in ultimele cinci partide in dreptul “sfintilor”.

In ultimele doua etape Southampton a pierdut pe teren propriu cu West Ham (1-2) si Manchester City (1-3), iar ultimele puncte obtinute sunt cele de la Huddersfield (3-1) inaintea Craciunului.

Doar sapte puncte din 30 posibile a obtinut Southampton din deplasarile acestui sezon, in timp ce londonezii de la Chelsea au sase victorii, trei remize si o infrangere pe Stamford Bridge. Singura partida pierduta acasa este chiar ultimul joc disputat in fata propriilor fani, 0-1 cu Leicester City.

Dintre echipele aflate in topul sase al Premier League doar Tottenham a marcat mai putine goluri decat Chelsea pe teren propriu (18).

Sapte victorii la rand are Chelsea in fata celor de la Southampton, echipa care a condus la pauza doar o singura data in acest sezon!

In sapte din ultimele opt meciuri directe Chelsea a marcat cel putin doua goluri, iar in patru dintre dispute a castigat fara gol primit.

Ultimele patru meciuri disputate de Chelsea pe Stamford Bridge in campionat au fost partide de sub 2.5 goluri, pronostic care la BAUMBET pentru meciul cu Southampton aduce o cota de 2.45.



Chelsea – Southampton, meciul zilei in Premier League