Premier League

Chelsea rateaza victoria pe Anfield cu Liverpool. Costa a dat cu piciorul!

Sursă foto: twitter.com/chelseaFC

Liderul la zi din Premier League, Chelsea, a plecat cu un singur punct de pe Anfield Road dupa 1-1 cu Liverpool, echipa care opreste astfel seria de trei infrangeri la rand acasa.

Chelsea a deschis scorul prin David Luiz, jucator care a trimis un sut bomba de la peste 25 de metri dupa o lovitura libera indirecta.

Gazdele au revenit dupa pauza si au restabilit egalitatea prin Wijnaldum cu o lovitura de cap din centrul careului.

Diego Costa avea sa obtina o lovitura de pedeapsa in minutul 75 la un duel pentru balon cu Matip, dar tot el rata penalty-ul sau, altfel spus, portarul Mignolet se opunea golului cu o interventie de zile mari.

Arsenal si Tottenam, impiedicate!

De pasul gresit al celor de la Chelsea n-au putut profita principalele urmaritoare, Arsenal si Tottenham.

Tunarii au pierdut pe teren propriu cu Watford, scor 1-2, o echipa furioasa dupa eliminarea suferita in Cupa Angliei la Milwall, echipa baietilor duri deveniti subiect de pelicule cinematografice.

Cu doua goluri in primul sfert de ora, Watford a rezolvat repede ecuatia meciului, iar Iwobi cu reusita lui din partea secunda nu a facut decat sa intretina o bruma de speranta pentru fanii gazdelor.

Intr-o alta partida din etapa a 23-a, Tottenham a plecat cu un punct de pe terenul lui Sunderland si urca pe doi in clasament la egalitate de puncte cu Arsenal.

Florin Gardos a fost rezerva pentru Southampton in meciul pierdut de “sfinti”, scor 1-2, in deplasare cu Swansea.

Miercuri joaca echipele din Manchester, City in deplasare cu West Ham si United acasa cu Hull in reeditarea semifinalei din Cupa Ligii.

Cu eventuale victorii cele doua echipe ar putea reveni puternic in lupta pentru top patru.



Chelsea rateaza victoria pe Anfield cu Liverpool. Costa a dat cu piciorul!