Premier League

Chelsea o egaleaza pe Manchester United in minutul 90+5. Mourinho la un pas de bataie cu un om din staff-ul londonezilor

Sursă foto: twitter.com/ChelseaFC

Meci cu patru goluri, dramatism pana la ultima faza si incrancenare cat cuprinde. Acestea au fost ingredientele duelului dintre Chelsea si Manchester United, partida incheiata la egalitate, scor 2-2.

Chelsea a deschis scorul prin Rudiger si a intrat in avantaj la cabine, dupa care Manchester United a intors rezultat printr-o dubla reusita de Martial, jucator ajuns la 40 de goluri in tricoul fostei campioane a Angliei.

Prelungita cu sase minute partida a mai adus un gol in chiar minutul 90+5. Azpilicueta a aruncat lung de la margine, David Luis a reluat cu capul in bara, mingea a revenit la Rudiger care a sutat in De Gea si din apropiere, pe respingere, Barkley a trimis in poarta.

In bucuria de dupa gol unul dintre oamenii din staff-ul tehnic al londonezilor a facut gesturi ostentative prin fata lui Mourinho, iar portughezul s-a dovedit iute la manie avand intentia de a-i raspunde provocatorului.

Manchester United rateaza doua puncte uriase si ramane fara victorie pe Samford Bridge dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson.

Vizibil iritat de ratarea victoriei, Mourinho i-a aplaudat la final pe fanii lui United, iar catre cei ai lui Chelsea le-a aratat trei degete, numarul titlurilor obtinute alaturi de “albastri”.



Chelsea o egaleaza pe Manchester United in minutul 90+5. Mourinho la un pas de bataie cu un om din staff-ul londonezilor