Premier League

Cat mai castiga jucatorii lui Roman Abramovici dupa reducerea salariilor

Sursă foto: https://twitter.com/ChelseaFC/

Clubul Chelsea Londra le-a micsorat salariile jucatorilor cu 10 la suta pe timpul pandemiei de coronavirus, ceea ce ar duce la o economie de pana la 10 milioane de lire sterline.

Jucatorii au acceptat in unanimitate reducerea salariala propusa, anunta publictia coronavirus-pay-cut-wages/" target="_blank">The Sun.

Daca la rivala Arsenal jucatorii au primit asigurari ca isi vor recupera banii printr-o eventuala calificare in viitoarea editie a grupelor Champions League, la Chelsea nu se pune problema de asa ceva.

Astfel, portarul Kepa Arrizabalaga si mijlocasul N'Golo Kante vor pierde in fiecare saptamana cate 15.000 de lire sterline, urmand a mai incasa 135.000 de lire sterline din salariul de baza.

Christian Pulisic va ajunge la un salariu de 130.500 de lire sterline pe saptamana dupa reducerea de zece procente, in timp ce Willian si Callum Hudosn-Odoi vor incasa pe statul de plata 108.000 de lire sterline.

Jucatorii Jorginho, Olivier Giroud, Mateo Kovacic, Ross Barkley si Pedro, care incasau peste suta de mii de lire sterline pe stapamana, vor mai primi intre 90.000 si 99.000 de lire sterline.

Managerul Frank Lampard a renuntat la un sfert din salariul sau de 5 milioane de lire sterline pe an.

In alta ordine de idei, patronul Roman Abramovic a pus la dispozitia oamenilor din domeniul sanitar cele 72 de camere ale hotelului din incinta stadionului Stamford Bridge fara sa perceapa vreun cost.



Cat mai castiga jucatorii lui Roman Abramovici dupa reducerea salariilor