Premier League

Care sunt stadioanele neutre pe care s-ar putea juca meciurile din Premier League

Una dintre variantele aflate in lucru pentru reluarea sezonului din Premier League intrerupt din cauza coronavirusului este cea legata de disputarea meciurilor pe terenuri neutre.

Majoritatea cluburilor din Premier League nu sunt de acord cu aceasta varianta, asa cum am aratat deja aici, dar varianta ramane una deschisa la discutiile care se poarta in aceasta perioada.

Sky Sports avanseaza data de 12 iunie ca posibila pentru reluarea meciurilor din Premier League, un campionat intrerupt la 13 martie din cauza pandemiei de coroanvirus.

O varianta ar fi ca meciurile sa fie disputate pe Wembley si Twickenham, acesta din urma fiind stadionul Federatiei Enleze de Rugby in mod traditional.

In plus, Federatia Engleza de Fotbal poate pune la dispozitie nu mai putin de 12 terenuri de antrenament la St.George’S Park.

Stadionul Olimpic din Londra, “casa” celor de la West Ham United, Stadionul Amex al celor de la Brighton si Etihad Arena a campioanei sezonului trecut Manchester City sunt alte arene care ar putea gazdui meciuri la eventuala reluare a Premier League.

Din actualul sezon au mai ramas de disputat 92 de meciuri.

Premier League ar urma sa se reia pe 8 iunie si sa se incheie pe 27 iulie, anunta The Times pe 24 aprilie.

Campionatul englez a fost intrerupt pe 13 martie in etapa a 29-a pe fondul inmultirii cazurilor de imbolnaviri provocate de noul virus gripal.

Jucatorii ale caror contracte expira la 30 iunie vor primi o prelungire de o luna.



Care sunt stadioanele neutre pe care s-ar putea juca meciurile din Premier League