Premier League

Betano, sponsor al unei echipe de top din Premier League pentru o sumă impresionantă

Sursă foto: https://twitter.com/FootballProDir

Compania de pariuri Betano va deveni din sezonul următor principalul sponsor de pe tricou al echipei Aston Villa, revelația sezonului actual din Premier League și una dintre formațiile de tradiție din fotbalul englez, anunță Gambling Insider care citează publicația The Telegraph.

 

Cei de la Aston Villa mai au în derulare un contract de sponsorizare cu o altă companie de pariuri semnat în iunie 2023 pentru trei sezoane și care se va încheia la finalul campionatului 2025/26.

Contractul semnat cu Betano este cel mai mare din istoria clubului Aston Villa, casa de pariuri aflată și pe piața din România alături de echipele FCSB și Universitatea Craiova plătind 20 de milioane de lire sterline anual pentru doi ani începând din sezonul următor.

Potrivit sursei citate anterior pentru Aston Villa contractul cu Betano aduce de două ori mai mulți bani decât actuala înțelegere cu BK8.

Noua înțelegere a fost parafată doar pentru doi ani, pentru că din 2025/2026 echipele din Premier League nu vor mai avea voie să afișeze pe tricouri reclame la casele de pariuri, după ce cluburile au votat în aprilie 2023 pentru o astfel de inițiativă.

Betano este unul dintre jucătorii de top pe piața de gambling din întreaga lume, fiind implicată ca sponsor la Cupa Mondială din 2022 și anul acesta la EURO 2024.

Recent, Betano a prelungit în România parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru menținerea statutului de partener oficial al Cupei României.Betano, sponsor al unei echipe de top din Premier League pentru o sumă impresionantă