Premier League

Avancronica meciului Wolverhampton - Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/Ammadutd

Etapa intermediara din Premier League programeaza, marti seara, duelul dintre Wolverhampton si Manchester United, dupa echipe despartite de doua locuri in clasament.

Manchester United are nevoie de cele trei puncte ca de aer pentru a se mentine in lupta pentru un loc in editia viitoare a Champions League.

O lupta extrem de pasionanta care se da intre patru echipe pentru doua locuri. Intre pozitia a treia ocupata de Arsenal si locul sase pe care se afla Chelsea sunt doar trei puncte diferenta.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Wolves - Manchester United

Manchester United este a cincea in ierarhia din Premier League, cu 61 puncte, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer venind dupa un 2-1 pe teren propriu cu Watford.

Wolverhampton e prima echipa de sub linia cupelor europene, la 14 puncte de Chelsea, locul sase.

O singura victorie au obtinut "lupii" in ultimele cinci meciuri, 2-0 pe teren propriu cu cei de la Cardiff in urma cu trei etape.

Pe teren propriu, Wolves este a zecea echipe din Premier League, cu sapte victorii, trei remize si cinci infrangeri. Trei din ultimele cinci meciuri jucate acasa au fost castigate de Wolves.

Manchester United a pierdut cinci din cele 16 meciuri pe teren strain in acest sezon, ultima chiar pe terenul lui Arsenal. Aceea avea sa fie prima si pana acum singura infrangere din mandatul lui Solskjaer in campionat.

Cele doua echipe au remizat in turul campionatului, 1-1, pe Old Trafford, iar de atunci s-au mai intalnit recent, pe 16 martie, in Cupa Angliei, cand Wolves a eliminat-o pe United, cu 2-1, pe teren propriu.



Avancronica meciului Wolverhampton - Manchester United