Premier League

Avancronica meciului Tottenham - Watford

Sursă foto: twitter.com

Aflata pe locul al treilea in clasamentul din Premier League, Tottenham are sansa de a se apropia la doar doua puncte de Manchester City.

"Cetatenii" au pierdut surprinzator la Newcastle, dupa ce au condus inca din minutul 1, si astfel se pot vedea pusi sub presiune.

Pentru aceasta Tottenham trebuie sa treaca pe teren propriu de Watford, o echipa de mijlocul clasamentului lipsita de orice fel de griji in acest moment.

Vedeti aici oferta propusa de BAUMBET pentru Tottenham - Watford

In asteptarea inaugurarii noului stadion din cartierul care ii da numele, Tottenham evolueaza in continuare "acasa" pe Wembley, unde in acest sezon a pierdut patru din cele zece meciuri disputate.

Tottenham vine in fata lui Watford dupa doua infrangeri la rand pe teren propriu, 1-3 cu Wolverhampton si 0-1 cu Manchester United.

Ultima victorie dateaza din 26 decembrie cand, de Boxing Day, Tottenham ii administra un aspru 5-0 lui Bournemouth.

Doar 18 goluri a marcat Tottenham pe teren propriu, spre deosebire de Manchester City care a inscris de 40 de ori in meciurile de acasa.

Watford sta excelent la meciurile disputate in deplasare, fiind a saptea echipa din Premier League, cu patru victorii si patru remize in 11 meciuri.

"Viespile" n-au mai pierdut in deplasare de patru meciuri, obtinand doua victorii si tot atatea remize. Ultima infrangere dateaza din 1 decembrie, 0-2 cu Leicester.

Din cele 32 de goluri incasate de Watford pana acum 19 au fost in ultimul sfert de ora al celor doua reprize.

Pentru Tottenham 1-0 la pauza pe teren propriu a fost pana acum rezultatul predilect in 40 la suta din cazuri.



Avancronica meciului Tottenham - Watford