Premier League

Avancronica meciului Newcastle – Manchester City

Sursă foto: https://twitter.com/Torcedorescom/

Aflata la puncte in spatele liderul Liverpool, campioana Manchester City este obligata sa castige, marti seara, in deplasare cu Newcastle United pentru a mentine presiunea asupra “cormoranilor”.

Newcastle United ocupa primul loc daesupra liniei retrogradarii si se afla in corzi. Cu o singura victorie in ultimele cinci meciuri de campionat, echipa lui Rafa Benitez are nevoie sa livreze rapid rezultate pentru a nu ajunge in hora retrogradarii.

Din cele 12 meciuri disputate in acest sezon pe teren propriu, Newcastle a castigat doar trei si a remizat o data. In rest, nu mai putin de opt infrangeri dintre care trei in ultimele cinci meciuri. Newcastle are al treilea cel mai slab atac in meciurile de pe teren propriu, cu doar zece goluri marcate si 17 primite.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Newcastle - Manchester City

Manchester City a castigat sapte din cele 11 partide disputate pe teren strain si a pierdut doua meciuri, doua confruntari la rand, 0-2 cu Chelsea si 1-2 cu Leicester City. De atunci echipa lui Pep Guardiola s-a impus 3-1 la Southampton si 3-0 la Huddersfield.

“Cetatenii” au cea mai buna aparare in deplasare, cu doar sapte goluri primite, la egalitate cu Liverpool.

Echipa lui Guardiola a marcat nu mai putin de 21 de goluri in ultimele cinci meciuri in toate competitiile, iar in ultimele cinci meciuri din Premier League 63 la suta din goluri au fost marcate in prima repriza.

Manchester City a intrat in avantaj la cabine in 16 din cele 18 meciuri castigate in acest sezon.



Avancronica meciului Newcastle – Manchester City