Premier League

Avancronica meciului Manchester City – Arsenal

Sursă foto: twitter.com

Duel tare, duminica seara, in Premier League intre campioana Manchester City si Arsenal Londra.

Un meci in care niciuna dintre formatii nu-si permite vreun pas gresit tinand cont de configuratia clasamentului dupa 25 de etape.

Manchester City a fost impinsa de Tottenham pe locul trei dupa victoria la limita a acestora cu West Ham, scor 1-0.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Manchester City - Arsenal

Arsenal se gaseste pe locul cinci fiind pusa sub mare presiune de Manchester United, echipa care vine tare din urma dupa inlocuirea lui Jose Mourinho cu Ole Gunnar Solskjaer.

“Cetatenii” revin in fata propriilor suporteri dupa ce runda precedenta au suferit o infrangere neasteptate la Newcastle, scor 1-2, dupa ce deschisesera scorul in minutul 1 prin Aguero.

Arsenal are doua victorii la rand, un 2-0 cu Chelsea urmat de un 2-1 cu Cardiff, rezultate care le dau sperante fanilor “tunari”.

Pe teren propriu Manchester City are 11 victorii din 12 partide, singura infrangere fiind un 2-3 cu Crystal Palace, rezultat considerat un accident. Nu mai putin de 40 de goluri a marcat City acasa, de departe echipa lui Guardiola avand cel mai bun atac, cu o medie de peste trei goluri pe meci.

Arsenal nu s-a descurcat grozav pana acum in deplasare, formatia lui Unai Emery adunand doar doua puncte din ultimele cinci deplasare. In total patru victorii si tot atatea infrangeri pentru Arsenal pe teren strain in 11 etape.

Trei din ultimele patru meciuri directe in toate competitiile s-au incheiat cu victorii la zero pentru Manchester City (0-3, 0-3  si 0-2).



Avancronica meciului Manchester City – Arsenal