Premier League

Avancronica meciului Liverpool – Chelsea

Sursă foto: https://twitter.com/thebusybuddies

Partida zilei in Premier League le aduce fata in fata pe Liverpool si Chelsea, doua echipe aflate in top patru inaintea duelului direct.

Liverpool conduce clasamentul, dar are un meci in plus fata de rivala la titlu, Manchester City. Cormoranii merg la victorie cu Chelsea, neavand alta optiune daca vor titlul de campioana.

Chelsea a pierdut locul trei in fata celor de la Tottenham, dar poate reveni pe podium in urma unui succes pe Anfield Road.

Vedeti cotele oferite de BAUMBET pentru Liverpool - Chelsea

Forma excelenta pentru ambele echipe inaintea duelului direct. Liverpool vine dupa patru victorii la rand in campionat, in timp ce rivala din Londra a adunat trei succese consecutive.

Pe teren propriu, Liverpool este singura echipa din Premier League care n-a cunoscut infrangere in acest sezon.

Chelsea are noua victorii, un egal si sase infrangeri in deplasare. In ultimele cinci deplasari, oamenii lui Maurizio Sarri au castigat de doua ori si au pierdut trei dueluri.

In patru din ultimele cinci meciuri directe au fost dueluri de sub 2.5 goluri.

De trei ori in ultimele cinci meciuri directe in toate competitiile s-a inregistrat scorul de 1-1, inclusiv la ultimele doua meciuri disputate pe Anfield Road.

Ambele echipe vin dupa dispute in cupele europene. Liverpool a invins-o pe Porto (2-0) in sferturile Ligii Campionilor, in timp ce londonezii au castigat la Praga cu Slavia (1-0), in sferturile Europa League.



Avancronica meciului Liverpool – Chelsea