Premier League

Arsene Wenger: "Sunt dezamagit ca am sedus-o doar pe mama lui Cristiano Ronaldo"

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a glumit, vineri seara, spunand ca si-ar fi dorit sa il cucereasca pe internationalul portughez Cristiano Ronaldo in 2003, cand a sedus-o pe mama actualului jucator de la Manchester United, informeaza Daily Mirror.

Cristiano Ronaldo a dezvaluit, vineri, ca s-a aflat foarte aproape de un transfer la Arsenal, in 2003, cand l-a intalnit pe Wenger in trei randuri. El a precizat ca mama sa, Maria Dolores dos Santos Aveiro, a fost impresionata de Arsene Wenger.

"Sunt dezamagit ca am sedus-o doar pe mama lui Ronaldo. L-am avut pe Ronaldo la baza de pregatire, i-am aratat cum e aici si i-am dat un tricou cu numele lui pe spate. Mai ramanea doar ca cele doua cluburi sa stabileasca suma de transfer. Pretul pe care il discutam era mai mic (n.r. - Manchester United a platit clubului Sporting Lisabona 12,25 milioane de lire sterline pentru portughez, de trei ori mai mult decat oferea Arsenal). Ceea ce a stricat afacerea a fost faptul ca Manchester United a revenit din SUA si a jucat impotriva echipei Sporting Lisabona, iar Ronaldo a fost omul meciului. Am vazut ca este extraordinar de talentat, dar nu ne-am imaginat ca va deveni jucatorul care este acum. Mi l-am dorit aici, dar cel mai important este ca are o cariera frumoasa. A ajuns la Manchester United si a facut performanta. Este jucatorul anului. Este fantastic", a declarat Wenger.

Mediafax



Arsene Wenger: "Sunt dezamagit ca am sedus-o doar pe mama lui Cristiano Ronaldo"