Premier League

Arsenal s-a batut singura pe Old Trafford

Meci din alta galaxie pe Old Trafford, unde Manchester United a invins Arsenal Londra cu 2-1, la capatul unui meci dramatic. Arsenal a jucat fabulos timp de 55 de minute, dar doua greseli imense in defensiva au ingropat echipa lui Arsene Wenger.
Cu un moral bun dupa startul excelent de campionat, Arsenal a dominat copios prima repriza si a intrat in avantaj la pauza. Doua ratari incredibile ale lui Van Persie si Andrei Arsavin au anuntat golul incredibil al celui din urma.

Fotbalistul rus a prins un sut incredibil de la 25 de metri, in vinclu, pe care Ben Foster nu a putut face altceva decat sa il impinga in plasa.

Imediat la reluare, "tunarii" au avut din nou un start excelent de repriza si doar o interventie miraculoasa a lui Ben Foster la devierea lui Van Persie a facut ca scorul sa ramana 1-0.

Manchester United era in cori, Sir Alex Ferguson impasibil. A fost nevoie de doua greseli imense in defensiva "tunarilor" pentru ca gazdele sa preia conducerea.

Primul care a gafat a fost Almunia, in minutul 58, cand l-a agatat stupid pe Wayne Rooney in suprafata de pedeapsa, iar internationalul englez nu putea ierta de la punctul cu var, aducand egalarea.

Cinci minute mai tarziu, Abou Diaby si-a ingropat echipa, trimitand in  propria plasa din propriul careu. Dupa acest autogol, Van Persie a incercat cateva zeci de secunde sa-i explice ca poarta potrivita era in partea cealalta.

Arsenal a cazut psihic si fizic dupa acest autogol, iar meciul s-a incheiat cu victoria, scor 2-1, a campioanei, desi Berbatov si Nani au ratat ocazii incredibile pe contraatac, iar tunarii au avut un gol anulat corect in ultima secunda.

Onlinesport


Arsenal s-a batut singura pe Old Trafford