Premier League

Arsenal – Fulham, meciul inceputului de an in Premier League

Englezii sunt cei mai grabiti cand vine vorba de fotbal si, in continuarea traditiei, Premier League programeaza trei meciuri in prima zi din noul an 2019.

Partida Arsenal – Fulham este de departe cea mai interesanta dintre cele trei propuse. Un derby al Londrei la inceput de an care nu trebuie sa fie ratat.

Arsenal este o echipa care inscrie pe teren propriu, un aspect de luat in calcul pentru amatorii de pariuri. “Tunarii” au punctat cel putin o data in 41 din ultimele 43 de meciuri disputate in campionat pe “Emirates”.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Arsenal - Fulham

In 32 dintre meciurile amintite mai sus Arsenal a marcat mai mult de un gol. Mai mult decat atat, in ultima perioada “tunarii” s-au specializat sa loveasca pe finalul partidelor. Cel putin un gol a marcat Arsenal dupa minutul 75 in fiecare din ultimele cinci meciuri de acasa.

Ultimele doua meciuri de pe teren propriu au adus peste 3.5 goluri, iar pentru Fulham, echipa care n-a reusit decat o singura data sa plece fara gol din deplasarile acestui sezon, statistica aceasta nu ara tocmai imbucurator.

Nicio victorie n-a izbutit Fulham pe teren strain in acest sezon, obtinand doar doua remize in zece meciuri disputate, iar impotriva echipelor din topul sase al Premier League a pierdut ultimele sapte intalniri in deplasare.

Fulham e penultima in clasament, cu 14 puncte, dar vine pe Emirates dupa doar a treia victorie a sezonului, un 1-0 acasa cu Huddersfield.

De cealalta parte, Arsenal simte in ceafa rasuflarea unui Manchester United readus la viata dupa preluarea de catre Ole Gunnar Solskjaer. Doar trei puncte avans pentru “tunari” care astfel nu-si permit vreun pas gresit cu Fulham.

Redactia noastra recomanda la Arsenal - Fulham un meci de peste 3.5 goluri, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota generoasa de 2.15.



Arsenal – Fulham, meciul inceputului de an in Premier League