Premier League

Arsenal, deceptia serii in Anglia

Arsenal Londra a fost singura echipa importanta din campionatul Angleii care nu a reusit sa se impuna in meciurile disputate miercuri in etapa a 10-a a Premiership, terminand la egalitate, scor 4-4, cu Tottenham.
Schimbarea antrenorului la Tottenham a produs un soc pozitiv pe banca londonezilor. Noua echipa a lui Harry Redknapp a invins in campionat duminica, dar miercuri a avut parte de un meci dificil cu rivalii de la Arsenal, dar au reusit sa plece neinvinsi dupa un meci nebun, incheiat 4-4.

David Bentley a deschis scorul in minutul 13 pe Emirates, insa Arsenal a preluat conducerea prin golurile lui Mikael Silvestre (37), William Gallas (46) si Emmanuel Adebayor (65). Tottenham a revenit in joc prin Darren Bent (67), in timp ce de cealalta parte Robin van Persie parea sa asigure un final de meci linistit pentru Arsenal prin golul din minutul 68.

Tottenham a avut totusi o noua revenire de senzatie, reusind sa mai marcheze de doua ori pe final de meci prin Jermaine Jenas (89) si Aaron Lennon (90), meciul incheindu-se la egalitate, scor 4-4.

Chelsea nu i-a dat nici o sansa revelatiei din acest sezon de Premiership. Intr-un adevarat derby al fruntaselor, Chelsea s-a impus cu 3-0, prin golurile marcate de Frank Lampard (minutul 3), Nicolas Anelka (50) si Florent Malouda (75).

Dupa remiza cu Everton din weekend-ul trecut, Sir Alex Ferguson a facut schimbari masive in formatia de start din meciul cu West Ham United, iar cele trei puncte au fost aduse de portughezul Cristiano Ronaldo, care a marcat ambele goluri ale intalnirii de pe Old Trafford.

Steven Gerrard pastreaza Liverpool pe primul loc in campionat, marcand singurul gol in meciul cu Portsmouth de pe teren propriu, printr-un penalty transformat cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier al partidei de pe Anfield Road.

Onlinesport



Arsenal, deceptia serii in Anglia