Premier League

Angel Di Maria si-a pierdut capul in confruntarea cu Arsenal. L-a insultat grav pe arbitru

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria nu traverseaza cel mai bun moment al carierei la Manchester United, iar presa engleza speculeaza ca Luis Van Gaal ar putea renunta la acesta in vara dupa doar un singur sezon.

Adus pe Old Trafford cu mari sperante pentru asezarea jocului lui United la centrul terenului, Di Maria a avut parte de un start promitator de campanie, insa s-a stins treptat, de la meci la meci, evolutiile sale sub asteptari fiind determinate si de repetatele accidentari suferite.

Luni seara insa, in meciul cu Arsenal din sferturile Cupei Angliei, Di Maria si-a pierdut complet capul si a luat un rosu absolut stupid.

Dupa ce a primit un prim cartonas galben pentru o simulare, Di Maria s-a ridicat de pe gazon nervos si l-a tras de tricou pe arbitrul Michael Oliver.

Un gest reprobabil care ar fi mers probabil in Argentina la vreun meci cu San Lorenzo sau Rosario, nu insa si la nivelul din Anglia. Vizibil suprins de gestul argentinianului, Oliver a scos cartonasul rosu si l-a trimis pe Di Maria la vestiare.

Acesta a continuat sa strige l-a arbitru si a aruncat spre acesta un clasic ''hijo de p..'', care nu mai necesita nicio traducere.



Angel Di Maria si-a pierdut capul in confruntarea cu Arsenal. L-a insultat grav pe arbitru