Premier League

Amenda record pentru Tevez: un milion de lire!

Atacantul argentinian al formatiei Manchester City, Carlos Tevez, a primit o amenda de un milion de lire sterline (1,15 milioane de euro), deoarece a refuzat sa intre în joc la meciul cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor, disputat la 27 septembrie.
Într-un comunicat, clubul din Manchester a anuntat ca Tevez, care are salariu saptamânal de 250.000 de lire sterline, a primit o amenda echivalenta cu salariu pe patru saptamâni.

Argentinianul, care nu a mai jucat de atunci pentru Manchester City, a fost suspendat doua saptamâni - pedeapsa deja ispasita - si a primit un avertisment privind atitudinea sa în viitor.

Clubul englez a subliniat ca jucatorul nu a respectat cinci reguli, între care si cea "care te obliga sa participi la orice meci pentru care esti convocat".

Antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat drept "încheiata" relatia de colaborare cu jucatorul Carlos Tevez, dupa ce acesta a refuzat sa intre pe teren la meciul cu Bayern Munchen, din grupa A a Ligii Campionilor.

Potrivit atacantului, acest incident a fost cauzat de o neîntelegere. El a explicat ca a refuzat sa mearga la încalzire, deoarece o facuse deja.

Mediafax



Amenda record pentru Tevez: un milion de lire!