Premier League

A fost măcel pe Anfield Road: Liverpool zdrobește Manchester United, cu 7-0! Ten Hag își pune la zid jucătorii

FC Liverpool a învins de o manieră neverosimilă pe Manchester United, cu 7-0, într-un meci disputat duminică în etapa a 26-a din Premier League.

Un rezultat care surprinde dacă ne gândim că scorul a fost deschis cu două minute înaintea pauzei, când Gakpo a pătruns în careu și a marcat cu un șut la colțul lung.

Nunez a făcut 2-0 la două minute după pauză, iar după alte trei minute Gakpo ducea scorul la 3-0.

Salah (66, 83), Nunez (75) și Firmino (88) au făcut ca tabela să arate un scor incredibil pentru o fostă campioană a Angliei și a Europei.

Este cea mai categorică victorie pe care Liverpool o obține în fața rivalei din nord-vestul Angliei, depășind succesul 7-1 din 1895.

Pentru Manchester United este al patrulea 7-0 pe care îl încasează în istoria Premier League:

0-7 vs Liverpool (2023)
0-7 vs Wolves (1931)
0-7 vs Aston Villa (1930)
0-7 vs Blackburn Rovers (1926)

”Poți pierde un meci, dar nu de maniera asta. De asemenea, ceea ce s-a in repriza secunda a fost total neprofesionist, nedemn pentru un club ca Manchester United. Se poate întâmpla. Am văzut 11 indivizi care și-au pierdut capul. Nu a fost vorba de unul sau doi jucători, a fost întreaga echipă. Acesta nu este Manchester United”, a declarat Erik Ten Hag după cea mai aspră înfrângere in cele 481 de meciuri din cariera de antrenor.

Despre înfrângerea de pe Anfield a vorbit la final și fundașul Luke Shaw (Man.United): ”Este greu de explicat ce s-a întâmplat. Mi-e rușine față de fani și față de oamenii care s-au uitat la noi. Nu pot decât să-mi cer scuze”.

Mohammed Salah a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool în Premier League, cu 129 de goluri.

”E ceva foarte special. Voi merge acasă pentru a sărbători cu familia”, a spus Salah după succesul uriaș cu Manchester United.



A fost măcel pe Anfield Road: Liverpool zdrobește Manchester United, cu 7-0! Ten Hag își pune la zid jucătorii