Fotbal

Petrolul, Otelul, Farul si urmasa U Cluj au promovat in Liga 3. Asistenta record la Ploiesti si Galati

Sursă foto: facebook.com/official.fcpetrolul

Patru dintre echipele de traditie ale fotbalului romanesc au obtinut, sambata, promovarea in al treilea esalon dupa meciuri de baraj.

Pe o arena Ilie Oana in care s-au adunat peste 12.000 de suporteri, asistenta record pentru Liga a 4-a, Petrolul Ploiesti a remizat, scor 2-2, cu Dentas Tartasesti. In tur ploiestenii se impusesera cu 3-0.

SSC Farul Constanta, echipa rezultata dupa falimentul FC Farul, s-a impus cu 1-0 in returul de acasa contra tulcenilor de la Pescarusul Sarichioi. Promovarea fusese decisa inca din tur, cand Farul castigase la scor de maidan, cu 7-2.

Universitatea Cluj a promovat in Liga 3 sub denumirea de “Alb-Negru” al Studentilor Clujeni cu scorul general de 14-0 in fata maramuresenilor de la Lapusul Targu Lapus. In returul din deplasare a fost 6-0 pentru urmasii Sepcilor Rosii.

Intr-unul dintre cele mai echilibrate dueluri din barajul pentru Liga 3, SC Otelul Galati a depasit cu 2-1 la general pe Unirea Mircesti din Judetul Iasi. La returul programat in nocturna pe arena Otelul galatenii s-au impus, cu 2-0, in fata a 9000 de spectatori.

Cei de la Otelul reusesc promovarea la doar un an de la desfiintarea clubului care castiga titlul in Liga 1.



Petrolul, Otelul, Farul si urmasa U Cluj au promovat in Liga 3. Asistenta record la Ploiesti si Galati