Fotbal
CSA Steaua
Predescu 45'
1
3
Incheiat
Academia Rapid
Vlada 62' Burlacu 55' Niculae 43'

CSA Steaua - Academia Rapid in Liga 4 (1-3). Meci cu numeroase incidente in tribune (FOTO + VIDEO)

Derby-ul seriei bucurestene din Liga a 4-a s-a jucat, sambata seara de la ora 19:45, pe Arena Nationala, intre CSA Steaua si Academia Rapid. Meci la care au asistat peste 35.000 de spectatori.

Duelul galeriilor la derby pe Arena Nationala. Rapidistii i-au dominat numeric pe stelisti (VIDEO)

In urma acestui rezultat Academia Rapid s-a distantat la cinci puncte de CSA Steaua in clasamentul Ligii a 4-a, seria bucuresteana, cu un meci in plus.

La meci au asistat 36.277 de spectatori, cifra asupra caruia crainicul arenei a revenit dupa ce intr-o prima faza anuntase 26.045 spectatori.

Daniel Niculae a deschis scorul cu trei minute inaintea pauzei, insa CSA Steaua a egalat in prelungirile primei reprize prin Predescu din penalty.

Academia Rapid a dominat jocul in partea secunda si s-a desprins in castigatoare prin reusitele lui Burlacu (50) si Vlada (60).

Meciul a fost intrerupt in mai multe randuri din cauza incidentelor aparute intre suporteri, cel mai grav in prima repriza cand mai multi ultrasi stelisti i-au atacat pe suporterii rapidisti prezenti la tribuna a 2-a.

Pana la interventia jandarmilor am asistat la scene de huliganism, imaginea serii fiind a unui copil cu tricoul Stelei carat pe brate spre una dintre ambulante.

In repriza a doua jandarmii au evacuat o parte a peluzei steliste.

Primele patru clasate la finalul sezonului vor disputa un playoff in urma caruia echipa castigatoare va obtine dreptul de a evolua intr-un baraj de promovare in Liga 3 cu echipa castigatoare a seriei din judetul Giurgiu.

Clasamentul

Caseta tehnica

CSA Steaua: H. Iancu - Boerean, Sitaru, Pădureţ, Grigore – Vîlcea (Camara ’64), Olaru (Constantinescu ’75), Răsdan - Zeciu, Mirea (Bâtfoi ’63), Predescu.

Academia Rapid: Ciuculescu – Lădaru (Dovleac ’77), Bratu, Iacob (Stancu ’46), Voicu – Burlacu (Grigore ‘63), Duriţă, Maftei, Goge – Niculae, Vlada (Pancu ‘88).

Incheiat
21:52

Final de partida. Va multumim pentru atentia acordata. Ramaneti alaturi de Onlinesport.ro

A doua repriza
90'

36.277 de spectatori este cifra de spectatori, un anunt rectificat de crainicul arenei.

90'

Patru minute suplimentare anuntate de la margine.

87'

Lovitura libera a Stelei irosita. La margine Daniel Pancu se pregateste sa intre in teren pentru ultimele minute.

85'

82'

O parte a peluzei Stelei este evacuata in acest moment de jandarmi. Rapidistii jubileaza.

76'

"Mai cantati de Antonescu cand il serbati pe Ceausescu?" este o alta ironie a rapidistilor.

75'

Suporterii rapidisti scandeaza numele Politehnicii Timisoara, cele doua galerii fiind infratite. Un alt mesaj ironic la adresa rivalilor: "Ati fugit de haine ciobanesti pentru uniforme rusesti!".

71'

Portarul rapidist Ciuculescu blocheaza intr-o situatie iminenta de gol unu contra unu.

69'

"Galeria lui Rapid zeci de ani v-a umilit" este un nou mesaj al giulestenilor pentru rivali.

68'

67'

Marcel Birsan abia acum fluiera reluarea partidei.

63'

La peluza stelista continaua dezordina si haosul. Tot mai multi jandarmi apar in spatele portii rapidiste. Dincolo giulestenii afiseaza un alt mesaj insotit de incurajari: "Aici sunt baietii pe care i-ati copiat, acum va ordonam salt inainte, culcat!".


62'

Gol Vlada!

Rapid inscrie golul trei pe contraatac prin Vlada. Dupa reusita un suporter giulestean traverseaza intreg terenul si ii provoaca pe stelistii de la cealalta peluza. Mai multi ultrasi ai gazdelor sar in teren, jandarmii intervin si restabilesc ordinea. Suporterii stelisti incep din nou violentele si arunca mai multe scaune spre zidul de jandarmi postat in spatele portii rapidiste. Meciul este intrerupt.

57'

In timp ce suporterii giulesteni se bucura de golul favoritilor, stelistii continua tirada mesajelor acide: "Eliberati din sclavie v-ati mutat langa Regie". De la statia de amplificare se fac in continuare apeluri pentru a nu mai fi aruncate petarde si fumigene in teren, existand riscul suspendarii partidei. Meciul a mai fost oprit o data in repriza intai.


55'

Gol Burlacu!

Burlacu profita de o minge respinsa gresit de apararea stelista si trimite in poarta pentru 2-1. Academia Rapid revine la conducere.

54'

Doua cornere la rand pentru Rapid, echipa care domina inceputul reprizei.

49'

"Buget de la Aparare, Asta e valoare?" continua rapidistii duelul mesajelor de la distanta. Replica stelistilor nu poate fi reprodusa in intregime: "Academ..e rapid".

48'

"Din Giulesti pan' la Madrid s-a dus faima de Rapid" este mesajul fanilor giulesteni.

47'

Reluare cu capul a lui Maftei. Mingea trece putin pe langa poarta.

46'

S-a reluat meciul. La pauza a fost liniste pe Arena Nationala, fara incidente intre suporteri.

Pauza
20:44

Birsan fluiera finalul primei reprize, una care s-a prelungit cu aproape un sfert de ora din cauza deselor intreruperi.

Prima repriza

45'

Gol Predescu!

Predescu transforma lovitura de la 11 metri si restabileste egalitatea. Torte zboara din ambele peluze, este un haos de nedescris in tribune.

45'

Incidentele se muta acum pe teren intre jucatorii celor doua echipe. Arbitrul Marcel Birsan face cu greu fata atmosferei.

45'

Lovitura de la 11 metri pentru CSA Steaua la un hent comis de Daniel Niculae in propriul careu.

45'

Din nou incidente la tribuna a 2-a. Jandarmii intervin sa desparta mai multe grupuri rivale de suporteri care pana acum au urmarit meciul unii de langa altii. Probabil o eroare a organizatorilor sa vanda bilete rapidistilor si stelistilor in aceeasi tribuna fara sa asigure un perimetru despartitor.


43'

Gol Niculae!

Daniel Niculae deschide scorul si peluza rapidista declanseaza fiesta. Cativa rapidisti patrund pe teren si ii provoaca pe rivalii de la Steaua. Jandarmii ii evacueaza...rapid.

35'

Crainicul stadionul anunta ca exista posibilitatea evacuarii peluzelor in eventualitatea in care incidentele de mai devreme vor reveni.

34'

"Degeaba v-ati pus nume de Academie, ca tot scoala vietii pe diploma va scrie" este inca un mesaj al stelistilor.

31'

"Absolventi de puscarie v-ati facut Academie" este un alt mesaj al peluzei steliste care ar fi bine daca s-ar rezuma doar la mesaje.

30'

Meciul este reluat cu repunere din careul de sase metri al Rapidului.Intre timp jandarmii au ocupat pozitii pe mai multe randuri in dreptul celor doua peluze la delimitarea cu tribuna a 2-a.

29'

Marius Lacatus merge la ultrasii stelisti pentru a calma spiritele. De precizat a atacul huliganic de mai devreme a fost initiat de stelisti. Un copil este scos pe brate din tribuna si se alearga spre ambulanta. Imagini reprobabile care nu fac niciun bine sportului in general.

27'

Jandarmii au despartit cele doua grupuri de suporteri, dar majoritatea spectatorilor de la tribuna a doua, stelisti si rapidistii care pana atunci urmarisera unii de langa altii meciul parasesc stadionul.

25'

Incidente grave la tribuna a doua. Suporterii stelistii ii ataca pe fanii rapidisti. Fortele de ordine sunt depasite. Lupte huliganice in tribune, din pacate. Meciul este oprit!

24'

Vlada scapa in marginea careului si il testeaza pe Iancu. Sut pe jos fara probleme pentru portarul stelist.

20'

19'

Lansare in adancime pentru Vlada de la Rapid. Iese portarul stelist Iancu si respinge.

19'

"Dear UEFA now you see which one is the real Steaua Bucharest" este un alt mesaj al peluzei steliste.

17'

Lovitura libera a stelistilor executata mult peste poarta. Aproape jumatate din tribuna a doua este de asemenea rapidista.

16'

"De ce vreti sa promovati? In 2-3 ani nu mai existati" este un alt mesaj al stelistilor pentru rivalii din Giulesti.

15'

Corner pentru Rapid din fata peluzei steliste. Centrare pe jos, mingea e respinsa de stelisti pana la un rapidist aflat in afara careului care trimite alaturi.

12'

Suporterii stelisti isi continua coregrafia: "Voinescu, istorie, blazon, magie si furtuna pe gazon". De cealalta parte, rapidistii raspund cu mesajul: "A noastra nebunie visinie cea mai frumoasa din intreaga Romaniei".

7'

O prima sansa irosita de Rapid la o iesire gresita a portarului stelist.

6'

5'

Aproape nimeni nu se uita la cele petrecute pe teren. Intreaga atentie este atintita spre cele doua peluze. Crainicul stadionul face apel suporterilor sa nu mai arunce cu petarde si fumigene existand riscul ca meciul sa fie suspendat.

3'

Raspund si stelistii cu o coregrafie argintie. Intre timp jocul s-a reluat. Atmosfera e una senzationala. S-au animat si stelistii neutri de la tribuna a doua. Zgomot asurzitor de petarde. Aerul devine de asemenea irespirabil din cauza fumigenelor aruncat pe teren.

2'

Meciul este deja intrerupt din cauza fumigenelor aruncate in teren de suporterii giulesteni.

1'

A inceput meciul intr-o atmosfera incendiara provocata de fanii rapidisti.

Inainte de meci
20:02

Echipele de start

CSA Steaua: Iancu - Băierean, Pădureț, Sitaru, Grigore - Olaru, Răsdan, Vîlcea - Zeciu, Răsdan, Predescu - Mirea;

Academia Rapid: Ciuculescu - Voicu, A. Iacob, D. Bratu, Lădaru - Burlacu, Duriță, V. Maftei, Goge - Vlada, D. Niculae.

19:44

La marginea terenului cei de la CSA Steaua au adus din vitrina clubului trofeul Cupei Campionilor Europeni cucerit in 1986 la Sevilla.

19:39

Cele doua echipe au fost prezentate, numele fiecarui jucator fiind insotit de traditionalele "urari de bine" din partea peluzei adverse.

19:31

Cele doua peluze sunt pline in proportie de 90 la suta. Cu toate acestea, suporterii rapidisti sunt o idee mai numerosi acoperind toate cele trei inele ale peluzei dinspre Bulevardul Pierre de Coubertain. De cealalta parte, stelistii, desi gazdele intalnirii, ocupa doar inelul de jos al peluzei dinspre Bulevardul Basarabia si o portiune a inelului doi.

19:29

Bun gasit iubitori ai fotbalului. De la aceasta ora transmitem de la Arena Nationala derby-ul Ligii a 4-a, CSA Steaua - Academia Rapid.



CSA Steaua - Academia Rapid in Liga 4 (1-3). Meci cu numeroase incidente in tribune (FOTO + VIDEO)