Fotbal

Academia Rapid si CSA Steaua, scor 1-1, in Liga 4

Sursă foto: facebook.com/academiarapidoficial

Derby-ul Ligii a 4-a pe Bucuresti s-a jucat, sambata seara, cu casa inchisa in Giulesti, intre AS Academia Rapid si CSA Steaua. Vedeti mai jos cele mai importante momente ale acestei partide.

FINAL Academia Rapid - CSA Steaua 1-1

Min.28: 0-1 Predescu (pen.)
Min.38: 1-1 D.Niculae

21:10 Punct final al partidei. Academia Rapid ramane cu un punct in fata celor de la CSA Steaua in clasamentul Ligii a 4-a bucurestene. Echipa din Ghencea are un meci mai putin disputat.

Min.90 - Rotaru de la gazde suteaza din lovitura libera pe poarta si portarul Iancu blocheaza mingea.

Min.87 - Patrundere a lui Barbalau si un sut slab pe poarta. Retine fara probleme portarul stelist.

Min.64 - Echilibrul numeric este restabilit rapid. Predescu de la CSA Steaua simuleaza o cadere in marginea careului rapidist si vede al doilea galben.

Min.62 - Bratu primeste al doilea cartonas galben si este eliminat! Academia Rapid ramane astfel in inferioritate numerica.

Min.61 - Ocazie pentru Rapid la sutul lui Olariu, jucator intrat in prima repriza in locul lui Burcea. Jucatorul rapidist i-a dat mingea printre picioare lui Paduret, aparatorul stanga al oaspetilor.

Min.60 - Rapid apare dupa minute bune in jumatatea stelista. Niculae incearca fara succes pasa pentru Barbalau. Acesta ar fi ramas singur cu portarul.

Min.54 - Stelistii sunt mai periculosi in debutul acestei reprize si nu mult a lipsit sa asistam la un autogol al rapidistului Iacob. Corner pentru CSA!

Min.49 - Ocazie pentru CSA Steaua la sutul lui Zamfirescu din lovitura libera. Mingea s-a dus in transversala!

Min.48 - Batranul Giulesti tremura din toate incheiturile la scandarile fanilor celor doua echipe.

20:21 A inceput repriza secunda.

Min.45 - Acelasi Niculae rateaza dintr-o pozitie dificila. Repriza se incheie cu un corner al gazdelor ramas fara rezultat.

Min.38 - GOL Academia Rapid! Barbalau ii potriveste mingea lui Niculae si experimentatul atacant giulestean egaleaz cu un sut plasat.

Min.31 - Pancu, accidentat, este inlocuit cu Barbalau.

Min.28 - GOL CSA Steaua prin Predescu din lovitura de la 11 metri. O scarita de efect reusita de numarul 10 al stelistilor.

Min.27 - Bratu opreste mingea cu mana la o centrare in propriul careu si se acorda penalty pentru CSA Steaua.

19:15 A inceput meciul din Giulesti. Atmosfera de mare derby cu doua galerii extrem de puternice.

INFO: Academia Rapid avea un punct in fata Stelei inaintea meciului direct, dar si un meci disputat in plus.Academia Rapid si CSA Steaua, scor 1-1, in Liga 4