Ligue 1

Trei pase de gol oferite de Messi in Ligue 1 la debutul lui Sergio Ramos pentru PSG. Neymar a iesit pe targa!

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English

Chiar daca nu s-a regasit pe lista marcatorilor in partida cu Saint-Etienne din deplasare, argentinianul Lionel Messi a contribuit cu pase decisive la toate cele trei goluri marcate de PSG in victoria cu 3-1.

Un meci in care gazdele de la Saint-Etienne, echipa cu cele mai multe titluri obtinute in fotbalul francez (10), a deschis scorul prin Denis Bounga in minutul 23, dupa ce Neymar avusese un gol anulat pentru offside.

Echilibrul numeric al partidei a fost rupt inaintea pauzei, dupa ce Timothee Kolodziejczak a primit cartonasul rosu direct pentru un fault cu talpa asupra lui Angel Di Maria.

PSG a egalat pana la pauza prin fundasul Marquinhos, acesta reluand cu capul in poarta o centrare a lui Messi din lovitura libera.

Di Maria a marcat golul doi pentru liderul din Ligue 1, cu 11 minute inaintea finalului, pentru ca Marquinhos sa-si treaca in cont dubla in prelungiri.

O victorie prin care PSG pastreaza avansul de 12 puncte fata de Rennes in fruntea ierarhiei.

Neymar a parasit terenul accidentat la glezna dreapta dupa o intrare dura a lui Yvann Macon, in minutul 88.Trei pase de gol oferite de Messi in Ligue 1 la debutul lui Sergio Ramos pentru PSG. Neymar a iesit pe targa!