Ligue 1

Suma uriasa refuzata de Neymar pentru prelungirea contractului cu PSG

Sursă foto: https://twitter.com/OGambling/

Recent declarata campioana a Frantei i-a propus brazilianului Neymar 100 milioane de euro drept prima pentru prelungirea intelegerii actuale.

Contractul lui Neymar cu PSG expira in iunie 2022, dar jucatorul n-are niciun gand sa mai ramana pe Parc des Princes dincolo de aceasta data, anunta publicatia spaniola El Mundo Deportivo.

Prin urmare, Neymar a declinat bonusul urias promis de conducerea clubului din capitala Frantei.

“Neymar regreta in fiecare zi greseala comisa in vara lui 2017, cand a plecat de la Barcelona cu dorinta de a castiga Balonul de Aur, si este dispus la orice pentru a schimba lucrurile”, anunta sursa citata.

Dupa expirarea contractului cu PSG brazilianul intentioneaza sa revina la Barcelona, unde s-a inteles deja cu oficialii clubului catalan pentru aceleasi conditii financiare ca cele dinaintea plecarii.

Neymar a devenit in 2017 cel mai scump transfer din istoria fotbalului, dupa ce PSG a achitat Barcelonei clauza de 222 milioane de euro pentru transferul acestuia.

Campionatul din Franta a fost incheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus si pana in septembrie nu se va mai disputa niciun eveniment sportiv colectiv, au anuntat autoritatile din Hexagon.



Suma uriasa refuzata de Neymar pentru prelungirea contractului cu PSG