Ligue 1

Se apropie ora debutului pentru Messi la PSG. Cand ar putea avea loc

Sursă foto: https://twitter.com/VBETnews/

PSG a trecut de Brest in a treia etapa din Ligue 1, cu 4-2, in deplasare, meci la care Lionel Messi n-a fost inclus in lotul vicecampioanei Frantei.

Mai mult decat atat, noul star de la PSG a profitat de cele 48 de ore libere si a dat o fuga pana la casa pe care o detine la Barcelona impreuna cu familia.

Dupa meciul de la Brest, cel mai vestic punct de pe harta Ligue 1, antrenorul Mauricio Pochettino a oferit cateva indicii despre posibila data a debutului pentru Lionel Messi la PSG.

S-a antrenat foarte bine in aceasta saptamana. Daca totul decurge bine, el ar putea fi in lotul pentru meciul cu Reims”, a spus Pochettino.

Meciul PSG – Reims este programat pe 29 august cu putin inainte de meciurile internationale programate in luna septembrie.

In America de Sud vor fi reluate preliminariile pentru Cupa Mondiala, iar nationala Argentinei recent castigatoare a Copei America va sustine trei partide printre care si derby-ul cu Brazilia.

Messi are in contractul cu PSG o clauza care ii ofera totala liberatate cand vine vorba de actiunile nationalei Argentinei.



Se apropie ora debutului pentru Messi la PSG. Cand ar putea avea loc