Ligue 1

Scandal urias la PSG: Un jucator dat afara dupa ce afirmat ca Blanc si Ibrahimovic au o relatie homosexuala

Fundasul ivorian Serge Aurier, 23 ani, a fost data afara din lotul echipei Paris Saint Germain, dupa ce acesta a publicat pe internet un filmulet in care isi jigneste antrenorul si coechipierii.

Despre antrenorul Laurent Blanc acesta spune ca ar fi homosexual si ca, mai mult decat atat, tehnicianul ar avea o relatie cu atacantul Zlatan Ibrahimovic, anunta The Mirror.

Aurier a mai vorbit in termeni calomniosi si la adresa altor coechipieri, cum ar fi portarul Salvatore Sirigu, pe care l-a numit un "terminat", sau a fundasul olandez Gregory van der Wiel, despre care a spus ca este "mai ud decat apa".

Presedintele Nasser Al-Khelaifi a reactionat extrem de dur la afirmatiile lui Aurier si a anuntat ca prezenta acestuia la campioana Frantei este incheiata.

"Am luat decizia de a-l da afara pe Serge Aurier. Paris Saint-Germain este o institutie solida de care nimeni nu se poate atinge. Acest video, filmat in privat, contine comentarii incacceptabile la adresa coechipierilor si in special a antrenorului Laurent Blanc", a declarat presedintele lui PSG.

La randul sau, Aurier si-a cerut public scuze la Canal+, afirmand ca este pregatit sa suporte toate consecintele actiunii sale.

"Accept sanctiunile si imi asum consecintele. Ce am facut nu are scuza. Am facut o mare greseala. Imi cer scuze fata de antrenor, colegi, club si suporteri", a spus Aurier, unul dintre cei mai buni jucatori ai lui PSG in acest sezon.



Scandal urias la PSG: Un jucator dat afara dupa ce afirmat ca Blanc si Ibrahimovic au o relatie homosexuala