Ligue 1

Record incredibil stabilit de PSG

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English

La meciul programat sambata cu Troyes pe teren propriu echipa din capitala Frantei va marca o borna greu de inteles pentru fotbalul de la noi, spre exemplu.

Pentru cei de la PSG va fi al 100-lea meci consecutiv cu casa inchisa. O serie inceputa in anul 2017!

Practic, din 2017 si pana in prezent cei de la PSG a jucat toate meciurile de acasa indiferent de competitie fara vreun bilet ramas disponibil pentru a fi achizitionat.

Cifrele furnizate de cei de la Marca sunt si ele impresionante: peste 4.7 milioane de oameni au trecut pragul arenei Parc des Princes din 2017 si pana in prezent.

“Acesta o suta de meciuri cu casa inchisa arata entuziasmul fanilor nostri. Vin de unde vin, au abonamente sau nu, toata lumea vrea un loc pe Parc des Princes si contribui la istoria in rosu si albastru”, a declarat Nicolas Arndt, directorul departamentului de Ticketing si Hospitality de la PSG.

Cei de la Marca mai noteaza ca pretul unui bilet in peluza Auteuil a ultrasilor de la PSG a ramas nemodificat din 2016: 17 euro pentru o partida. O peluza care numara 6.400 de abonati.

Peste 97 la suta din abonatii sezonului precedent si-au reinoit abonamentele pentru actualul sezon, mai noteaza sursa citata.



Record incredibil stabilit de PSG