Ligue 1

PSG s-a razbunat crunt pe Guingamp: 9-0 in campionat!

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English/

Eliminata de Guingamp in sferturile Cupei Ligii Frantei, Paris Saint-Germain a castigat cu un scor de maidan meciul direct din campionat.

Neymar a marcat doua goluri, Cavani si Mbappe si-au trecut in cont cate un hattrick, al noualea gol fiind inscris de fundasul Meunier.

In cazul lui Neymar, brazilianul a ajuns la 32 de goluri in 33 de meciuri pentru PSG devenind primul jucator care ajunge atat de repede la asemenea cifre in ultimele 45 de sezoane.

PSG si-a egalat cu aceasta ocazie cel mai categoric succes obtinut in Ligue 1. Mai invinsese pe Troyes cu acelasi scor in 13 martie 2016.

Antrenorul Thomas Tuchel are si motive de ingrijorare, dupa ce mijlocasul defensiv italian Marco Verratti a parasit terenul accidentat si, din cate se pare, este vorba despre ceva serios la glezna.

Pe cei de la PSG, care n-au rival deocamdata in campionatul francez, ii asteapta o dubla de foc in optimile Champions League contra lui Manchester United, o echipa renascuta dupa inlocuirea lui Jose Mourinho cu Ole Gunnar Solskjaer.



PSG s-a razbunat crunt pe Guingamp: 9-0 in campionat!