Ligue 1

PSG l-a pierdut pe Mbappe in succesul de la Montpellier

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English/

Atacantul francez a ratat un penalty la 0-0 si apoi a iesit accidentat aproape de jumatatea primei reprize. PSG a trecut in cele din urma de Montpellier, cu 3-1, dar echipa lui Christophe Galtier are emotii in privinta lui Kylian Mbappe.

In minutul 10, Mbappe a ratat de doua ori de la punctul cu var, o situatie greu de explicat pentru cel mai bun marcator al Cupei Mondiale din Qatar.

Dupa ce prima executie a fost aparata de portarul Lecomte, arbitrul a decis ca lovitura trebuie repetata. Mbappe a trimis in bara, mingea i-a revenit, insa tentativa de a marca din a doua incercare a trecut mult peste poarta.

Seara de cosmar a lui Mbappe la Montpellier a continuat cu o accidentare care l-a scos din joc inca din minutul 21.

PSG l-a pierdut si pe fundasul Sergio Ramos, accidentat la cap in minutul 32.

Cu zece minute inaintea pauzei campioana Frantei a reusit sa marcheze prin Lionel Messi, insa reusita campionului mondial a fost anulata de VAR pentru o pozitie afara din joc.

Cei de la PSG au avut un al doilea gol anulat in debutul partii secunde. Hakimi a trimis in poarta cu un sut spectaculos de la distanta, dar Fabian Ruiz aflat pe directia balonului era in pozitie de offside.

In minutul 54, acelasi Ruiz s-a revansat si a deschis scorul, reusita fiind una valida.

Messi avea sa dubleze avantajul lui PSG, in minutul 72, din pasa aceluias Ruiz, omul meciului pentru PSG. O finalizare simpla cu poarta goala.

Nordin a redus din diferenta pentru Montpellier cu un sut de la marginea careului, in minutul 90, insa Zaire-Emery (16 ani) a adus linistea pentru PSG in prelungiri.

PSG ramane pe primul loc dupa acest succes, cu cinci puncte avans fata de marea rivala Olympique Marseille, formatie care a ajuns la noua meciuri fara infrangere dupa victoria de la Nantes, scor 2-0.

Mbappe a devenit incert pentru prima mansa a dublei dintre PSG si Bayern din optimile Champions League (14 februarie), anunta publicatia L'Equipe.



PSG l-a pierdut pe Mbappe in succesul de la Montpellier