Ligue 1

PSG intoarce spectaculos scorul si castiga clasicul Frantei cu OM

Victorie spectaculoasa obtinuta de campioana Paris Saint Germain pe terenul rivalei Olympique Marseille in epilogul etapei a 31-a din Ligue 1.

Un meci cu implicatii uriase in lupta pentru titlul din Hexagon si care a fost castigat cu 3-2 de parizieni, desi OM a condus in doua randuri pe tabela.

Fara David Luiz, accidentat, PSG a avut puterea sa revina de fiecare data si in final sa plece cu toate punctele din dificila deplasare de la Marsilia.

Pierre-Andre Gigniac, puternicul atacant al celor de la OM, a reusit o dubla in prima repriza, in minutele 30 si 43, intre cele doua reusite PSG reusind sa marcheze prin Matuidi.

La patru minute dupa pauza echipa din capitala Frantei a egalat din nou, de aceasta data prin Marquinhos, pentru ca dupa alte doua minute sa treaca in premiera la conducere dupa autogolul lui Morel.

PSG ramane invincibila in fata lui OM din 27 noiembrie 2011.

In urma acestui succes, PSG isi consolideaza prima pozitie in clasamentul din Ligue 1, cu 62 de puncte in 31 de meciuri, cu unul mai mult decat Olympique Lyon.

OM ramane pe trei cu 57 de puncte si pierde contactul cu primele doua clasate, resimtind tot mai mult amenintarea lui AS Monaco (54 puncte).

Patimasii suporteri ai lui OM au realizat o impresionanta coregrafie.



PSG intoarce spectaculos scorul si castiga clasicul Frantei cu OM