Ligue 1

Postarea lui Giannis despre Mbappe a adunat un sfert de MILIARD de vizualizări

Kylian Mbappe a repostat pe Twitter gluma jucătorului din NBA Giannis Antetokounmpo, cel care s-a cerut singur la Al Hilal, în locul francezului, când a aflat suma pe care o oferă anual arabii. Cei doi au strâns un număr uriaș de vizualizări și unul considerabil de likeuri.

Giannis Antetokounmpo - jucător elen de baschet, campion în NBA cu Milwaukee Bucks în anul 2021 și ambasador internațional al companiei Betano prezentă și în România - este cunoscut pe internet, dar și în lumea baschetului american drept unul dintre cei mai glumeți sportivi. 

De departe, gluma sa care a strâns cea mai mare audiență a fost semnalată aici, dar acum a căpătat o anvergură și mai mare după ce a fost repostată chiar de Kylian Mbappe.

Antetokounmpo l-a ironizat pe Mbappe, care nu voia să plece la Al-Hilal acum cîâteva zile, când îi arabii ofereau 200 de milioane de euro, după care au mărit oferta la 700 de milioane pentru doar un singur sezon.

„Al Hilal, mă puteți lua pe mine, semăn cu Mbappe”, a scris Giannos, unul dintre cei trei frați Antetokounmpo.

Mbappe a aflat de postarea lui Giannis și i-a dat repost. Francezul a strâns 100 de milioane de vizualizări, care se adaugă la cele 150 de milioane pe care le adunase Giannis.

De asemenea, ca număr de likeuri, postarea a strâns în total 2 milioane de likeuri, dintre care 800.000 la Giannis și 1,2 milioane de la Mbappe!Postarea lui Giannis despre Mbappe a adunat un sfert de MILIARD de vizualizări