Ligue 1

Poker reusit de Cavani pentru PSG in Ligue 1

Paris Saint-Germain, campioana Frantei, a demolat-o pe Caen in deplasare, vineri seara, cu 6-0, iar patru dintre goluri au fost marcate de atacantul uruguayan Edison Cavani.

Acesta a perforat poarta adversa in minutele 12, 23, 38 si 45, golul al treilea fiind marcat dintr-o lovitura de al 11 metri.

Cavani ajunge astfel la 9 goluri in opt meciuri pentru PSG si devine primul jucator care marcheaza patru goluri intr-o repriza dupa 2000 in campionatul francez Ligue 1.

Atacantul uruguayan ajuns la 58 de goluri in 101 meciuri pentru PSG in Ligue 1 a fost schimbat la pauza cu spaniolul Jese pentru a fi menajat in perspectiva intalnirilor viitoare.

Cavani ii calca astfel pe urme lui Zlatan Ibrahimovic, ultimul jucator al lui PSG cu patru goluri marcate intr-o singura partida. S-a intamplat sezonul precedent in victoria monstruoasa cu Troyes, scor 9-0.

PSG a continuat sa atace si a mai inscris de doua ori pana la final prin Lucas Moura in minutul 66 si Jean-Kevin Augustin cand mai erau 12 minute pana la final.

Campioana Frantei urca pe primul loc in clasament dupa acest succes, egalandu-le la puncte (10) pe AS Monaco si OGC Nice, insa acestea au un meci mai putin disputat.



Poker reusit de Cavani pentru PSG in Ligue 1