Ligue 1

Paris Saint Germain, succes monstruos in deplasare cu Troyes si titlu obtinut cu opt etape inaintea finalului de sezon

Campioana Paris Saint Germain si-a asigurat matematic un nou titlu de campioana in Hexagon dupa victoria fluviu cu Troyes, scor 9-0, in deplasare.

Patru dintre goluri au fost marcate de Zlatan Ibrahimovic, in timp ce Edison Cavani a reusit la randul sau o dubla. Javier Pastore, Adrien Rabiot si Saunier (autogol) au fost ceilalti marcatori ai lui PSG.

Cu opt etape inaintea finalului de sezon, PSG are un avans de 25 de puncte in fata lui AS Monaco, echipa de pe locul doi, care a remizat vineri seara pe teren propriu cu Reims, scor 2-2.

Victoria obtinuta duminica dupa-amiaza de PSG la Troyes este cea mai mare in deplasare in istoria campionatului francez.

Echipa din capitala Frantei a corectat cu o luna si doua zile recordul celui mai rapid titlu obtinut vreodata in Ligue 1.

Doar Bayern Munchen a reusit castigarea titlului cu mai mult de cinci etape inaintea finalului de sezon si aceasta de doua ori in istorie. Este vorba de o statistica in care sunt cuprinse cele mai puternice campionate din Europa (Spania, Anglia, Germania, Italia si Franta).



Paris Saint Germain, succes monstruos in deplasare cu Troyes si titlu obtinut cu opt etape inaintea finalului de sezon