Ligue 1

Paris Saint Germain cucereste Cupa Ligii pe mana argentinienilor

Campioana Paris Saint Germain si-a trecut in cont al doilea trofeu in acest sezon, dupa titlul din Ligue 1 cucerind sambata seara Cupa Ligii in urma unei victorii la limita cu Lille.

Desi a evoluat din minutul 70 cu un jucator mai putin in urma eliminarii lui Adrien Rabiot, PSG s-a impus cu 2-1 prin reusitele a doi argentinieni.

Javier Pastore a deschis scorul in minutul 40 cu un sut din afara careului, pozitie centrala. La noua minute dupa pauza cei de la Lille au restabilit egalitatea in urma unui gol spectaculos marcat de Sidibe direct din lovitura libera.

PSG a ramas in zece oameni dupa eliminarea lui Rabiot in minutul 70, dar echipa lui Laurent Blanc a marcat golul victoriei patru minute mai tarziu prin Angel Di Maria la capatul unui contraatac. Di Maria a trimis pe langa portarul advers iesit intampinare de la mai bine de 30 de metri.

Pentru PSG este a treia Cupa Ligii consecutiva si a sasea din istoria clubului. Pentru echipa lui Blanc n-a mai ramas in acest sezon decat finala Cupei Frantei contra rivalei Olympique Marseille.



Paris Saint Germain cucereste Cupa Ligii pe mana argentinienilor