Ligue 1

Ore decisive pentru Lionel Messi. Antrenorul lui PSG a anunțat că va fi ultimul meci pentru argentinian pentru echipa din capitala Franței

Sursă foto: https://twitter.com/WhoScored

Lucrurile devin cât se poate de clare în ceea ce privește relația dintre Lionel Messi și clubul francez Paris Saint-Germain.

Lionel Messi a intrat în ultima lună de contract cu PSG, iar meciul de sâmbătă cu Clermont, ultimul din sezon în Ligue 1, va fi ultimul și pentru argentinian la gruparea de pe Parc des Princes.

”Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Acesta va fi ultimul său meci pe Parc des Princes şi sper că va avea parte de o  primire călduroasă”, a declarat Galtier într-o conferință care precede partida cu Clermont.

Lionel Messi a ajuns la PSG în vara lui 2021, când a semnat un contract pe două sezoane.

Două titluri ale Franței a cucerit Messi în tricoul echipei PSG, însă realizările din Liga Campionilor au fost sub așteptările tuturor celor implicați, jucători, conducere, suporteri.

Messi nu duce lipsă de oferte și devine o chestiune de timp până când va anunța pentru cine va juca din sezonul următor.

Va da curs ofertei suprarealiste din Arabia Saudită sau se va întoarce la prima dragoste, FC Barcelona?

În ultimele zile a apărut și varianta trecerii lui Messi la Inter Miami, club care îi va oferi 200 de milioane de euro pentru un contract pe patru ani, Messi urmând a fi împrumutat la FC Barcelona pe o perioadă cuprinsă între 6 și 18 luni.

Cel puțin așa anunță cotidianul catalan Sport.



Ore decisive pentru Lionel Messi. Antrenorul lui PSG a anunțat că va fi ultimul meci pentru argentinian pentru echipa din capitala Franței