Ligue 1

Mbappe marcheaza la debutul pentru PSG

Sursă foto: twitter.com

Internationalul francez Kylian Mbappe a avut parte de un debut cum nu se poate mai fericit la Paris Saint-Germain, echipa pentru care a semnat pe ultima suta de metri a perioadei de mercato.

Fostul jucator al lui Monaco a fost titularizat in deplasarea de la Metz, vineri seara, intr-un meci din etapa a 5-a a Ligue 1, si a marcat golul doi al echipei sale in victoria 5-1.

Cavani deblocase tabela in minutul 31 din pasa lui Neymar, insa dupa doar sase minute gazdele de la Metz egalasera prin Riviere.

Echilibrul numeric al meciului s-a frant dupa pauza, in minutul 56, cand Assou-Ekotto a primit cartonasul rosu si Metz a ramas in zece oameni.

Trei minute mai tarziu Mbappe o readucea pe PSG in avantaj cu un sut pe jos din afara careului dupa o respingere a unui fundas advers.

Neymar a facut 3-1 in minutul 69 de asemenea cu un sut din afara suprafetei de pedeapsa, celelalte goluri fiind marcate de Cavani (75) si Lucas Moura (87).

PSG ramane lider in Franta cu punctaj maxim dupa cinci etape. Monaco o poate egala cu o victorie in deplasarea dificila de la Nice, echipa care a inceput greoi campionatul, cu o victorie in patru etape.



Mbappe marcheaza la debutul pentru PSG