Ligue 1

Voluntariul scapa de retrogradarea directa cu gol din penalty in minutul 88. ACS Poli Timisoara in Liga 2!

Echipele ACS Poli Timisoara si FC Voluntari si-au disputat ramanerea in Liga 1 Betano, sambata, in ultima etapa a sezonului competitional din playout.

FINAL Juventus - Voluntari 2-2
FINAL Concordia - ACS Poli Timisoara 0-1
FINAL Botosani - Gaz Metan 2-0

Clasamentul din playout la finalul sezonului in Liga 1 Betano

ACS Poli Timisoara retrogradeaza direct in Liga 2, iar FC Voluntari va disputa o dubla mansa de baraj cu Chindia Targoviste, locul trei din esalonul secund.

Aflate la egalitate de puncte (27), Voluntari si ACS Poli Timisoara sunt departajate de meciurile directe din playout: 1-0 la Voluntari si 3-2 la Timisoara.

Min.89 - Cernat transforma cu emotii lovitura de la 11 metri si din nou Voluntariul ajunge pe loc de baraj. Timisoara e retrogradata la 2-2 in meciul de la Voluntari.

Min.88 - Penalty pentru Voluntari la un hent comis de Bogdan. O decizie la limita!

Min.85 - Juventus revine la conducere prin Alexandru. La 2-1 pentru bucuresteni Timisoara merge la baraj si Voluntariul e retrogradata!

Min.57 - Balan egaleaza scorul si la 1-1 Voluntariul e pe loc de baraj.

22:18 Pauza in cele doua meciuri.

Min.38 - Lovitura de teatru la Voluntari unde "gazdele" de la Juventus deschid scorul prin Ciobanu. La scorurile din acest minut Timisoara e pe loc de baraj si Voluntariul merge in Liga 2.

Min.23 - Artean transforma din penalty si aduce pe ACS Poli in avantaj.

Min.22 - Lovitura de la 11 metri pentru Timisoara la un fault asupra lui Zalutchi.

21:30 Au inceput meciurile.

Voluntariul are doua puncte in fata Timisoarei si teoretic un meci mai usor contra lui Juventus, echipa deja retrogradata. Echipa lui Mutu nu trebuie sa piarda pentru a prinde locul de baraj.

Echipa de pe locul sase in playout va disputa un baraj in dubla mansa cu Chindia Targoviste, locul trei in Liga 2 la finalul sezonului.



Voluntariul scapa de retrogradarea directa cu gol din penalty in minutul 88. ACS Poli Timisoara in Liga 2!