Ligue 1

Lionel Messi, primul mesaj dupa ce a avut covid: “Mi-a luat mai mult decat credeam sa ma fac bine”

Sursă foto: https://www.instagram.com/leomessi/

Atacantul argentinian de la Paris Saint-Germain este aproape refacut dupa ce a avut covid la inceputul anului.

Jucatorul in varsta de 34 de ani spune insa ca nu se astepta sa aiba parte de o perioada atat de lunga pentru recuperare.

“Dupa cum stiti, am avut covid-19 si vreau sa va multumesc pentru toate mesajele primite si sa va anunt ca mi-a luat mai mult decat credeam sa ma fac bine, dar sunt aproape complet recuperat si abia astept sa revin pe teren.

“M-am antrenat zilele acestea pentru a ajunge din nou la suta la suta. Se anunta provocari frumoase in acest an si sper sa ne vedem cat mai curand”, a scris Lionel Messi intr-un mesaj publicat pe contul sau de Instagram, acolo unde are 300 de milioane de urmaritori.

Acesta si-a insotit mesajul de o fotografie in care apare alaturi de sotia lui in propria locuinta din Paris.

Messi a ratat primele doua meciuri ale echipei PSG in 2022, o partida in Cupa Frantei cu o formatie de liga inferioara si partida de campionat cu Lyon (1-1), unde parizienii au evitat in extremis infrangerea.

Ajuns pe Parc des Princes in vara anului 2021, dupa ce nu a ajuns la o intelegere cu noua conducere a Barcelonei pentru prelungirea contractului, pentru Messi a inceput anul in care, cel mai probabil, va evolua la ultimul sau turneu final de Cupa Mondiala din cariera.



Lionel Messi, primul mesaj dupa ce a avut covid: “Mi-a luat mai mult decat credeam sa ma fac bine”