Ligue 1

Kylian Mbappe nu pleaca la Real Madrid. Cel putin nu acum

Sursă foto: https://twitter.com/PrensaFutbol/

Atacantul francez a declarat ca pentru moment nu se pune problema unei despartiri de PSG.

Kylian Mbappe intra in ultimele sase luni de contract cu Paris Saint-Germain si zvonurile despre o posibila plecare a acestuia la Real Madrid au tinut capul de afis in ultima perioada.

"Nu, nu ma voi alatura echipei Real Madrid in ianuarie. Nu se va intampla in ianuarie, raman la Paris.

"Sunt la Paris Saint-Germain, sunt foarte fericit aici si voi da 100% pentru a incheia sezonul in tricoul lui PSG si a castiga toate trofeele acestui sezon.

"Real Madrid in iunie? Nu e cazul sa vorbim acum despre asta. Singurul lucru pe care il am in minte acum este sa invingem pe Real Madrid in Champions League. Sunt pregatit sa dau totul pentru PSG.

"Daca regret ce s-a intamplat vara trecuta? Nu regret nimic, pentru ca am fost onest. Am spus ce am gandit atunci. Nimeni nu poate critica, pentru ca este vorba despre un lucru personal", a declarat Mbappe intr-un interviu pentru CNN.

Intrebat despre interesul celor de la Tottenham Hotspur pentru el, atacantul francez a spus ca nu se vede vreodata evoluand pentru echipa londoneza.

"Sunt sigur ca Spurs vor avea rezultate bune sezonul acesta cu Antonio Conte, pentru ca este un antrenor grozav. E bine pentru ei, dar in ceea ce ma priveste cred ca nu voi juca niciodata in viata mea pentru Tottenham", a mai spus Mbappe.



Kylian Mbappe nu pleaca la Real Madrid. Cel putin nu acum