Ligue 1

Ibrahimovic: ”Pentru a juca bine trebuie sa fiu nebun”

Atacantul Zlatan Ibrahimovici a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, ca pentru a juca bine trebuie sa fie putin nebun si a subliniat ca vrea sa câstige Liga Campionilor alaturi de Paris Saint-Germain.

"Pentru a juca bine trebuie sa fiu nebun. Daca încep sa ma destind, nu va fi de bine. Când esti multumit de tine, te relaxezi. Pentru a fi bun trebuie sa simti o furie. Am nevoie de nebunie pentru a fi bun pe teren. Oamenii vorbesc mult. Ma judeca fara sa ma cunoasca. Dar asta face parte din folclor si îmi place. Cu cât se scriu mai multe prostii, cu atât mai bine. Pentru ca acest lucru îmi da mai multa energie, mai multa adrenalina sa fac mai multe în teren. Nu vreau sa fiu perfect. Nu-mi place ideea de perfectiune. Pentru mine, nimeni nu e perfect. Cel care se crede perfect face cea mai mare prostie..", a afirmat Ibrahinmovici.

În ceea ce priveste salariul sau, Ibrahimovici a spus: "Pentru calitate trebuie sa platesti un pret, nu? Calitatea nu este gratuita. Si apoi nu înteleg de unde aceste critici. Acesti bani vor genera mai multe impozite în Franta. Deci politicienii ar trebuie sa fie multumiti, nu? Este foarte ciudat...Bani aveam si înainte sa vin aici. Am venit la Paris pentru provocarea lansata".

Jucatorul suedez considera ca noua sa echipa nu este obisnuita sa câstige titluri: "Atentie, eu vreau sa câstig Liga Campionilor, dar luam lucrurile pe rând, meci dupa meci, etapa dupa etapa. Când City a iesit din grupe sezonul trecut, asta nu a însemnat ca este o echipa slaba, ci pur si simplu fara experienta. Aceasta lipsa de experienta afecteaza si PSG, dar nu ne împiedica sa credem în noi. Echipa nu mai este obisnuita sa câstige titluri importante. PSG nu a mai câstigat niciun titlu de foarte mult timp. Trebuie sa câstigam mai întâi un astfel de trofeu, asa cum a reusit Manchester City recent. În urma cu trei ani, City ce era? Nimic. Nimeni nu se interesa de echipa asta", a declarat Ibrahimovici, care a mai spus ca toata lumea vrea ca echipa sa sa esueze, însa el considera acesta un lucru pozitiv si un adevarat simulent.



Ibrahimovic: ”Pentru a juca bine trebuie sa fiu nebun”