Ligue 1

Ibrahimovic alimenteaza zvonurile plecarii de la PSG. Ce conditie pune pentru a ramane

Patru goluri a marcat Zlatan Ibrahimovic pentru Paris Saint Germain in victoria cu 9-0 obtinuta duminica la Troyes, succes care a asigurat echipei din capitala Frantei al saselea titlu din istorie cu opt etape inaintea finalului de sezon.

Cu toate acestea, Ibrahimovic a anuntat ca sezonul viitor nu-l va mai prinde in tricoul lui PSG alimentand astfel zvonurile unei treceri in Premier League, singurul campionat de top pe care suedezul nu l-a incercat pana acum alaturi de Bundesliga.

In stilul caracteristic, Ibrahimovic a promis ca ramane la PSG si sezonul urmator cu o conditie: "Daca inlocuiesc Turneul Eiffel cu o statuie a mea voi ramane la PSG, promit".

"Pentru moment stiu ca sezonul urmator nu voi fi la Paris. Mai am o luna si jumatate aici", a adaugat Zlatan.

La randul sau, presedintele Nasser al-Khelaifi declara dupa castigarea titlului: "Zlatan e magic. Un mare jucator. Vom discuta cu el pentru a vedea ce vrea sa faca in continuare. Ne dorim sa ramana".

Ibrahimovic este dorit in Anglia de Arsenal si Manchester United.

Ibrahimovic a marcat un hattrick in noua minute pentru PSG contra lui Troyes si a ajuns la 101 goluri pentru campioana Frantei.Ibrahimovic alimenteaza zvonurile plecarii de la PSG. Ce conditie pune pentru a ramane